Sunday, November 19th 2017, 8:49pm UTC+1

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Search results

Search results 1-3 of 3.

Monday, November 13th 2017, 4:52pm

Author: DTurnbow

Data breakpoints

Hold on. After I set the Data Breakpoint if I go into the Breakpoints window, right click on one of the data breakpoints I set and select "Edit Breakpoint" it shows the Breakpoint Trigger Type as "Default". If I manually change it to "Write" again then it seems to start working. So maybe the real issue is that the Data Breakpoint is not being setup as configured on the first (initial) try. I have to manually go in and correct it afterwards...? Is this a bug in SES? In the J-link? On the processo...

Monday, November 13th 2017, 4:08pm

Author: DTurnbow

Data breakpoints

I set a data breakpoint by using Debug - Breakpoints - New Data Breakpoint. Expression: m_log_data.timestamp_func (or 0x20006034 which is the address of m_log_data.timestamp_func) Breakpoint trigger type: Write When breakpoint is hit: Stop Check the "Use hardware Breakpoint" box I actually setup both expressions (m_log_data.timestamp_func and 0x20006034) then restart my application. Execution does not break at the point in the init code where m_log_data.timestamp_func is set.

Friday, November 10th 2017, 5:42pm

Author: DTurnbow

Data breakpoints

I'm troubleshooting a hard fault issue. I can tell that a function pointer in a structure is getting corrupted and that's what's sending execution off "into the weeds". So I tried to set a data breakpoint on the function pointer in the structure, but it doesn't seem to be working. At least it doesn't trip in the initialization code when the function pointer is initialized. Should data breakpoints work in my setup? I have a Segger J-Link ULTRA+ debugger. I'm using Segger Embedded Studio I'm using...