Wednesday, February 21st 2018, 8:33am UTC+1

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Search results

Search results 1-10 of 10.

Thursday, November 16th 2017, 10:38am

Author: JanWH

[SOLVED] Problem Flashing MK20DN512XXX10

Hi Nino and BIG THX its wasnt the Voltage but youre right its the wrong Processor ... im feeling so stupid right now. Well there goes one week of troubleshooting. If there is a way to get you a coffee or something let me know

Wednesday, November 15th 2017, 8:14pm

Author: JanWH

[SOLVED] Problem Flashing MK20DN512XXX10

Hi, unfortunatly that did not help either. Source code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 SEGGER J-Link Commander V6.20h (Compiled Oct 27 2017 16:23:22) DLL version V6.20h, compiled Oct 27 2017 16:22:47 Connecting to J-Link via USB...O.K. Firmware: J-Link V10 compiled Oct 6 2017 16:37:55 Hardware version: V10.10 S/N: 260105131 License(s): FlashBP, GDB OEM: SEGGER-EDU ...

Wednesday, November 15th 2017, 5:05pm

Author: JanWH

[SOLVED] Bricked Eval Board after "erase" (NXP Kinetis MK20)

As you can see from the Log the J-Link Commander can't read that area and determines that its protected then tries to unlock and it stays protected. So yes i guess its gone. For others that come here via google: Steps taken: "Connect (with security enabled)" -> "erase" -> "reset" Do not "reset" after "erase" instead reprogram imidiatly! Or its gone for good.

Wednesday, November 15th 2017, 5:00pm

Author: JanWH

[SOLVED] Problem Flashing MK20DN512XXX10

Hi Nino, its not an eval board as i turned it into a brick yesterday (see other thread ) Its a board we made thats basicly a copy of it (Link) so it could be a hardware fault. But both Prototypes show the same errors so its unlikely. I attached a full Console and Logfile run of "connect" and "loadfile" of the edited hex i attached. Its not so much that it needs to run, it would be nice if it could be written to the device. I should be able to go from there. Console Source code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...

Wednesday, November 15th 2017, 3:45pm

Author: JanWH

[SOLVED] Problem Flashing MK20DN512XXX10

Those are exelent suggestions but... Quoted from "SEGGER - Nino" 1. The application starts at 0x8000 instead of 0x0. Was there a particular reason for skipping the first 32 kB of Flash Yes it looks like the itend is to write into an external EEPORM. The "why" i dont know but should not be a problem. I moved it down but that did not help. Quoted from "SEGGER - Nino" 2. At the end of the hex file there is a weird write to 0x1FFF0000. Why are there zeroes placed in the middle of lower SRAM? That th...

Wednesday, November 15th 2017, 2:35pm

Author: JanWH

[SOLVED] Bricked Eval Board after "erase" (NXP Kinetis MK20)

If i have a script file it must be part of the j-link software v6.2. I did not add any file to it. I might have used the "security enabled" device, i know that i had i selected by accident yesterday. Any way to test for that? But that "AP map detection skipped. User manually configured AP map." made me think,too. Maybe its part of problem in the other thread, too. Its the same processor but a diffrent board.

Wednesday, November 15th 2017, 2:26pm

Author: JanWH

[SOLVED] Problem Flashing MK20DN512XXX10

Hello, its a Fie thats not compiled by me, but was working on an Eval board ( befor i bricked it ). But I have the source and build env. , it uses gcc and a linker script from NXP to place the stuff. A quick look at the hex did not show proplematic code placment, and the programming doesnt even start so i dont think thats the problem. But i just rememered that j-link lite gives a diffrent error so i attach that log. The error sounds simular its "Failed to download RAMCode." Its the first time i ...

Wednesday, November 15th 2017, 2:11pm

Author: JanWH

[SOLVED] Bricked Eval Board after "erase" (NXP Kinetis MK20)

Thx for the fast replay, i tried that but after the "unlock kinetis" command i get an ok but the error persists. As you can see from the log i cant even get the initial AP list.

Wednesday, November 15th 2017, 1:53pm

Author: JanWH

[SOLVED] Bricked Eval Board after "erase" (NXP Kinetis MK20)

Hello, in my naive brain state i executed a "erase" on an Kinetis MK20 Chip (MK20DN512XXX10), i have learned now that i write and read protected it apperantly. Now J-Link Commander tries to unprotect it everytime i connect and fails, is there a way to reset it? Source code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 J-Link>connect Device "MK20DN512XXX10" selected. Connecting to target via SWD I...

Wednesday, November 15th 2017, 1:46pm

Author: JanWH

[SOLVED] Problem Flashing MK20DN512XXX10

Hello, this is my first ARM Project so i might be a bit stupid here, bare with me plz After i connect to the device via SWD everything looks OK but as soon as i start programming i get this error "Could not preserve target memory.". What does it mean? Source code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 J-Link>connect Device "MK20DN512XXX10" selected. Connecting to target via SWD InitTarget() Found SW-DP with ID 0x2BA01477 AP map detec...