Sunday, October 22nd 2017, 1:13am UTC+2

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Dear visitor, welcome to SEGGER Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

krbvroc1

Beginner

Date of registration: Mar 1st 2017

Posts: 3

1

Friday, June 16th 2017, 3:25am

V250 no longer works

I have been using V242 under Linux (Centos 7). I just tried running V250 and it fails to run.

Could not open J-Link shared library. Exiting now.

Did the current version add a check for the J-Link library? I am running oneshot capture to memory with manual download on ARM7.

Is this an oversight or deliberate? I don't have or need the J-Link library for my target.

This post has been edited 1 times, last edit by "krbvroc1" (Jun 16th 2017, 3:26am)


SEGGER - Johannes

Super Moderator

Date of registration: Aug 31st 2012

Posts: 362

2

Monday, June 19th 2017, 6:26pm

Hello,

Thank you for the report.

You are right, SystemView V2.50 currently needs the J-Link library to check for SystemView PRO licenses on connected J-Links.

Since it should not be required to have the J-Link software installed, we will add a check for library presence before the license check.
So with the upcoming version you should be able to use SystemView again without the J-Link Software.

Best regards
Johannes