Friday, February 23rd 2018, 5:44am UTC+1

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Dear visitor, welcome to SEGGER Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

johanan

Beginner

Date of registration: Sep 11th 2014

Posts: 65

1

Thursday, February 26th 2015, 4:06pm

Memory allocation problems?

I have strange and unpredictable behavior of my target system running emWIn.
The same code runs very nice when I try it with the PC simulation.
So I suspect some memory allocation or leak problems.

How can I check memory usage of the GUI lib (I am using ST library for STM32F4 )

Thanks
Johaana

Date of registration: May 26th 2009

Posts: 1,022

2

Tuesday, March 24th 2015, 11:56am

Hello Johanan,

Please refer to the section 37.7 "Configuration" -> "Request available memory" in the emWin user manual.

Best regards,
Adrian

Date of registration: Jul 7th 2014

Posts: 33

3

Friday, March 27th 2015, 4:22pm

Dear Johanan,

the IDE you are using should produce a textual file where some useful information about the memory allocation of your project can be found.

For instace IAR generates a Project.map file in the EWARM\ST324xx...\List directory.

May be a look at it could provide some suggestions.

BR,
Ezio

Similar threads