Sunday, December 17th 2017, 1:32am UTC+1

You are not logged in.

  • Login
  • Register

Dear visitor, welcome to SEGGER Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

rene.becker

Beginner

Date of registration: Nov 14th 2013

Posts: 9

1

Thursday, June 22nd 2017, 3:12am

SystemView V2.50 - only loading 5 events (113 bytes) from target

Hi,

I have SystemView working ok. in 'normal mode', but would now like to switch to post mortem mode.

When I do this (following instructions on https://www.segger.com/products/developm…ode/#tab-3559-5), then run the target, stop the target after a while and read the data from target (Target->Read Recorded Data) it only loads 5 events (Start, System Info, 2x System Description Entries and Target Time).

When inspecting the buffer it appears to be filled as expected.

What could be going wrong?

rene.becker

Beginner

Date of registration: Nov 14th 2013

Posts: 9

2

Friday, July 7th 2017, 5:29am

I did some further work on this .....

The Host Application Behaviour is still the same, i.e. when I perform a 'Read Recorded Data' the application still only appears to load 5 events.
However, if I save the data from the target buffer into a binary file as described here: https://www.segger.com/products/developm…ode/#tab-3559-6 and subsequently load this file into the Host application I do see sensible activity.

Any idea why Read Recorded Data might not work?